Julegaveshopping??

17.12.2011 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Ups!
Under den sidste julegaveindkøbstur blev jeg overfaldet…. af et gråt tørklæde….
Jeg græd ikke, flygtede ikke, men tog kampen op…. men tørklædet vandt.
Jeg gir’ lige et billede herunder, hvis der skulle være nogen, som ikke var klar over det grå tørklædes magt – det er af mærket Blue, som vel egentlig er et sportstøjsmærke – det er så blødt og lækkert… ja faktisk er alle Blues items utroligt bløde og lækre ;)

20111217-150234.jpg

20111217-150254.jpg

One thought on “Julegaveshopping??

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email