Juletræsfest

18.12.2011 af: walkinrunout Kategori: today

I dag har jeg været ude at fælde juletræ – vi fik fat i et stort og flot et (som nok skal skæres en del til, for rent faktisk at kunne være i vores stue)

Vi var med mandens drengeklub, Round Table, og de havde arrangeret en fin juletræsfest bagefter – der var både glögg og æbleskiver, hotdogs, en julemand, der fortalte historeier og både gaver og slikposer til alle børnene.

Vejret viste sig også fra sin bedre side og jeg havde iført mig nedenstående. Hygge og klar til skovtur :-)

Choise skjorte, Ralph Lauren strik, H&M Jeans og Raffaella Venturini

 

One thought on “Juletræsfest

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email