Detaljer

19.12.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Hurra for smukke detaljer. I mit outfit i dag, er der de smukkeste perler og palietter – de er påsat en varm grå uld-cardigan fra By Malene Birger fra sidste år. Lækker og varm og stadig lige elskelig.

20111219-132825.jpg

4 thoughts on “Detaljer

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email