Lidt orange…

20.12.2011 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Yngstesønnen har været til karategraduering i dag … og bestået. Han er nu den glade indehaver af det orange bælte. Den stolte mor, så til og knipsede løs med kameraet. Bagefter var der glögg og æbleskiver samt kaffe og kage – skønt.

Sjovt at se sin lille purk være så spændt…. lidt som eksamen og bagefter så usigelig glad 🙂

Det går vejr i dag kan på ingen måde måle sig med den skønne bæltefarve og det kunne mit outfit heller ikke, men sådan er det altså lidt for mig i disse mørke vintermåneder – noget der vel i grunden gælder for alle – man ser i hvert fald ikke mange i spraglet tøj – og måske er det godt 😉

 

Rosemunde ribbluse, H&M silke nederdel, By Malene Birger cardigan, Lollys Laundry tørklæde og Billi Bi støvler 

<< 19/12/11 21.12 >>

4 thoughts on “Lidt orange…

  1. Sådan! Tillykke til ham med det flotte bælte! 🙂 Orange.. er man så ikke ca. halvvejs mod det sorte, eller husker jeg helt forkert? Sejt er det i hvert fald! Og det er din silkenederdel også, i øvrigt! 😉

  2. Tak! – Der er godt nok lidt vej endnu for ham… listen af bælter er. hvid, gul, orange, rød, grøn, blå, lilla, brun og så sort – og han har allerede været ved, at regne på, hvornår han så kan få det sorte. Men det er jo god træning og de har det sjovt, så mor er ganske godt tilfreds. – og nederdelen, ja, den er super… både sommer og vinter – og for at det ikke skal være løgn, har jeg den faktisk også i pink 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.