Countdown

22.12.2011 af: walkinrunout Kategori: today

Peeew – så er der kun én arbejdsdag tilbage… Egentlig gør det mig ikke så meget at skulle arbejde, når andre holder fri, men lige nu er det lidt hårdt…. Jeg har lidt en følelse i kroppen af ikke helt at kunne nå det!

Det er ikke specifikt, hvad jeg ikke kan nå, men måske bare julen generelt.. for jeg er færdig med gaverne, indkøb og mad er der nogenlunde styr på – måske det i grunden bare er mangel på den forløsning der udstrømmer i kroppen, når man ud af arbejdsdøren råber… “glædelig jul… vi ses til næste år” for derefter at skynde sig hjem, sætte sig i sin bedste stol og sige: Ahhh – ferie.

Nå… det er først i morgen! – men rigtig god juleferie til jer, der ér nået dertil 😉

2 thoughts on “Countdown

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.