Copper & shades of Grey

27.12.2011 af: walkinrunout Kategori: food & drink, today , ,

20111227-201149.jpg

20111227-201210.jpg
Jeg har tilbragt dagen i Århus, der på trods af, hvad der står på handelsstandsforeningens hjemmeside, havde valgt at starte udsalg i dag …. Peeewwww! Troede lige vi kunne nå at få byttet lidt gaver, inden h…… brød løs – men nej. Heldigvis havde alle så travlt med at ase og mase ind og ud af butikker, at vi snildt fik et bord på Bryggeriet Sct. Clemens. Elsker de smukke kobberkedler og den lækre øl, de indeholder 🙂

20111227-201651.jpg
Den lækreste frokosttallerken til 85 kr.

I får også lige et dagens, som indeholder to julegaver…. Huen fra Cos og cardiganen fra Pulz – lækre varme sager.

 

Cos hue & t-shirt/ Blue Tørklæde/ Pulz Cardigan/ Jimmy Choo for H&M leggins & Acne Cypress Boots

2 thoughts on “Copper & shades of Grey

  1. Nice outfit – der er noget helt specielt over gråt strik, hvis du spørger mig; det er bare altid lækkert, hyggeligt og smart! Jeg har endnu ikke stiftet bekendtskabt med Sct. Clemens, men det ser ud til at være et besøg værd; tror det skal tjekkes ud, næste gang turen går til Århus! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.