Klik, klik – i love it

29.12.2011 af: walkinrunout Kategori: I wish, today

Venter en vis grå nederdel, som forhåbentlig ankommer i morgen fra Net-a-porter. Og hvordan fordriver man ventetid bedst? Ved at læse blogs eller surfe efter gode tilbud 🙂

I den forbindelse vil jeg bare fortælle at det lækre, fair trade, organic cotton, t-shirtmærke “A  Question of” har sat en del t-shirts ned til halv pris….. som så er 24€ og når der samtidig er fri fragt – er det jo ikke til at lade være… så denne her … is heading my way (og med det overlever jeg nok ventetiden til i morgen)

På outfit-fronten har jeg fundet en gammel sag frem, som jeg ikke har brugt i lang tid…. en transparent, mørkeblå skjorte med sløjfe i halsen og fine manchetter ved ærmerne.

I får også lige et billede af sløjfen som af behagelighedsgrunde ikke kan ses på billedet ovenover (der er dælens koldt…. uden tørklæde) og se venligst bort fra den ligblege hals, for i virkeligheden er jeg selvfølgelig lækker nøddebrun hele året…. not!!!

2 thoughts on “Klik, klik – i love it

  1. Uh, tak for tippet! Ønskede mig noget derfra til jul, men fik det ikke. Skal lige lure om det er billigere end i byen, hvor jeg så deres tøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.