Hvad kan det ikke føre til…..

30.12.2011 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Ikke at jeg ikke havde regnet med det, men hvor fedt er det lige at møde den gule DHL-bil, lige når man åbner døren, for at begive sig ud på sin 3. juleløbetur (jo, jo – den er god nok – jeg er ved at komme op i gear igen… i hvert fald løbemæssigt)
Pakken var min Længe ventede nederdel <3

20111230-155315.jpg

20111230-155326.jpg
Behøver jeg fortælle at jeg løb med et lille saligt smil på læberne på hele turen ;)

6 thoughts on “Hvad kan det ikke føre til…..

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email