Last time in 2011

31.12.2011 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg havde faktisk slet ikke tænkt på at posten kom rundet i dag, men det gjorde han – og med sig havde han min udsalgs-t-shirt fra A question of – dejligt med en lille nytårsgave, mens man venter på gæster, champagne og ikke mindst chokolademousse ;)

20111231-132027.jpg
Så…. Endnu engang “GODT NYTÅR”

2 thoughts on “Last time in 2011

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email