1. januar 2012

01.01.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Håber i alle er kommet rigtig godt ind i det nye år – Jeg havde en rigtig dejlig og hyggelig nytårsaften med utrolig lækker mad, rigtig gode venner, søde artige børn, smukt fyrværkeri og masser af bobler.

Et rigtigt nytårs-scoop blev det for vores hund, da vi under vores begejstring for de smukke raketter ude på gade, havde ladet al kransekagen stå på sofabordet…. lige i hundhoved-højde. Da vi kom ind var kun champagnen tilbage…. og så må man jo nøjes :-)

Nytårsoutfittet blev dette:

Eva Claudi bluse, Versace for H&M nederdel samt guld blingbling.

Jeg har haft gang i et lille DIY-projekt i dag, det involverer nitter, og jeg viser det i morgen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email