1. januar 2012

01.01.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Håber i alle er kommet rigtig godt ind i det nye år – Jeg havde en rigtig dejlig og hyggelig nytårsaften med utrolig lækker mad, rigtig gode venner, søde artige børn, smukt fyrværkeri og masser af bobler.

Et rigtigt nytårs-scoop blev det for vores hund, da vi under vores begejstring for de smukke raketter ude på gade, havde ladet al kransekagen stå på sofabordet…. lige i hundhoved-højde. Da vi kom ind var kun champagnen tilbage…. og så må man jo nøjes 🙂

Nytårsoutfittet blev dette:

Eva Claudi bluse, Versace for H&M nederdel samt guld blingbling.

Jeg har haft gang i et lille DIY-projekt i dag, det involverer nitter, og jeg viser det i morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.