Nytter de nitter?

02.01.2012 af: walkinrunout Kategori: kreativitet

Oh – yes they do!
Inspireret af et indlæg fra Passions for fashion købte jeg en pose nitter på EBay – de ankom og har så indtil i går aftes ligget og smilet til mig.
Nu var jeg ved forbavsende godt helbred i går (trods en del umådeholdent drikkeri aftenen inden) og derfor kastede jeg mig over projekt: sæt nitter på Converse.
Ud over at det var ganske hyggeligt og at jeg egentlig syntes at resultater er rigtig godt var det utroligt sjovt, at mine drenge bare syntes det var sååå sejt – så selvfølgelig røg der også lidt metal på et par af deres t-shirts 😉
Googles billeder var til stor inspiration

20120102-154041.jpg
Så var det bare om at gå i krig…

20120102-154130.jpg

20120102-154153.jpg
Jeg endte med også at sætte lidt bagpå og i virkeligheden tror jeg faktisk ikke jeg er helt færdig …. jeg har et projekt i tankerne med en skjorte og en top – godt jeg ikke har et job, hvor jeg skal flyve hele tiden – for de der toldere ville da på spat!
Det færdige resultat!
Hvad synes I?

20120102-154500.jpg

12 thoughts on “Nytter de nitter?

  • Ja, sådan har jeg også haft det, men da de så først var købt – gik det stærkt 😉
   Og er du gal, der findes jo en million forskellige slags og størrelser.

 1. Det ser skidegodt ud! 🙂 Nu kender jeg ikke priserne og udvalget på E-bay, men ellers kan du prøve at tjekke ud på http://www.studsandpunks.co.uk – de har et ganske bredt udvalg af nitter (også de mere hardcore) og shippingpriserne er ganske fornuftige. Har selv leget med tanken om at nitte men er ikke rigtig kommet i gang endnu.

  • Go for it, i say 😉
   Og tak – jeg skal helt sikkert lige se lidt på den hjemmeside – det er nu ellers billigt nok på EBay – jeg gav ca. 25 kr for 100 stk og det var incl. forsendelse…. 😉

  • Mine er også 3 år gamle og jeg har også et par sorte… som jeg indtil nu har brugt meget mere, men mon ikke det ændres nu ;0)
   Ellers kan man jo købe et par billige og prøve på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.