Hip hurra

07.01.2012 af: walkinrunout Kategori: today

20120107-172405.jpg
I dag holdes 10 års fødselsdag med familiehygge, lækker mad og lagkage.
Ældstesønnen er godt tilpas med al fødselsdagshalløjet – men når gevinsten er en Nintendo 3DS kan man vel heller ikke være andet en lykkelig ;)
En lille gåtur i det dejlige vejr blev det også til ….

20120107-172948.jpg

8 thoughts on “Hip hurra

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email