10 01 2012

10.01.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Hold da op en hektisk dag, der nu endelig overlader mig til et lille bitte pusterum i selskab med blogland.

Der er bagt brød til sandwich, bagt muffins, løbet 6 km, hentet og bragt børn til og fra karate, lavet aftensmad og været på arbejde i 8 timer – mindstesønnen er puttet, og manden min er på drengetur – så nu er der ro og fred.

Min “tunika” som jeg viste et lille udsnit af tidligere er fra Desigual og helt tilbage fra dengang, hvor mærket lige var kommet til Danmark. Det var faktisk i en lille butik i Skørping i Nordjylland, at jeg første gang så noget Desigual…. En vildt flot nederdel, som slet ikke lignede noget jeg havde set før.

Jeg var egentlig på vej ind til boghandleren, for at sende et brev… jo i Skørping er boghandleren også posthus… da jeg spottede nederdelen i vinduet… pink, rød, grøn, turkis, blå, gul og alting… og vupti blev den min. Damen i butikken fortalte, at det var et helt nyt mærke og at der kun var meget få forhandlere i danmark af det….. men det har da i hvert fald ændret sig 😉

Jeg ved ikke om det er fordi man nu er blevet vant til tøjet derfra, men i hvert fald er jeg ikke så hooked, som for 3-4 år siden, hvor jeg stormede hjem og pløjede nettet igennem for hvad Desigual ellers lavede (det var dog rigtigt, hvad damen havde sagt… der var meget tøj, men det kunne kun findes på spanske hjemmesider).

Jeg er stadig meget glad for min nederdel, som spreder glæde hver sommer og også nedenfor viste tunika… som er dejlig varm, så fint lavet og som jeg af en eller anden grund altid får komplimenter for 🙂

Desigual striktunika, Rosemunde t-shirt, Jimmy Choo for H&M bukser, By Malene Birger tørklæde og Bubetti støvler

4 thoughts on “10 01 2012

  1. Hold da op du har været aktiv:-) Har godt set Desigual i Spanien når vi har været der nede, men synes måske det er lidt for farverigt…men nu er jeg jo heller den som bruger så mange farver og mønstre:-) Men synes til gengæld din striktunika er rigtig flot.

  2. Den ser rigtig lækker og hyggelig ud, den cardigan! Men jeg kan egentlig godt følge dig, når du skriver det med ikke at være så hooked længere. Som udgangspunkt synes jeg også Desigual har lavet flotte, livsbekræftende designs, men måske har det bare taget lidt overhånd.. især fordi der også er flere, billigere mærker, som tydeligvis efterligner det.

    • Præcis… men det er faktisk lidt synd! Jeg er nu glad for de få ting derfra jeg har, men skal nok ikke have mere…. så skal der da ske et eller andet uventet 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.