my friend and I…

11.01.2012 af: walkinrunout Kategori: today ,

Et af mine yndlingssmykker er min “My friend” fra Charlotte Lynggaard. Hun har skabt “My Friend”, som er en lille, buttet pingvin, for at minde os alle om, at udvise omtanke for den verden, vi lever i.

Jeg købte for mange år siden “My friend” som halskæde i sølv – og for et års tid siden fik jeg så “My friend” også i sølv som charm til mit armbånd.

 Nogle gang bruger jeg dem begge i halskæden, som et sødt mor/baby vedhæng.

Se lidt mere her!

Husk! Du er også med til at støtte et brøndprojekt i Vestafrika, iværksat af BØRNEfonden, hvis du køber de søde, smukke smykker.

Sammen med “My friend” havde jeg iført mig all grey…

Sand strikkjole, H&M cardigan og Billi Bi støvler (som hvis, de er nypudsede faktisk er sorte)

8 thoughts on “my friend and I…

  1. Lækkert og hyggeligt outfit.. jeg har vist sagt det før, men der ér altså noget lækkert/hyggeligt over de grå farver! Smykket er supersødt og passer jo perfekt til dit outfit.. er det små fisk, der hænger neden under pingvinen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.