Marc by Marc Jacobs smykker

18.01.2012 af: walkinrunout Kategori: smykker, today

Jeg elsker smykker!
Hvilket de fleste piger nok egentlig gør i en eller anden form.
Nogle af mine yndlingssmykker har jeg vist herinde – men jeg har altså også en forkærlighed for spøjse, sjove og anderledes smykker – det synes jeg mange af Marc by Marc Jacobs er og i dag har jeg haft hele to på… de passede ligesom til lejligheden… Jeg skulle sidde i møde hele dagen.
Det ene er dette ur, som er formet som et rødt æble – jeg husker ikke hvornår det er fra, men det er et rigtigt mødeur for det er ikke så åbenlyst, hvis det skulle ske, at man keder sig lidt eller er sulten og derfor kigger lidt for meget på sit ur.

20120118-190358.jpg

20120118-190412.jpg
Det andet Jeg har på er et armbånd med charms formet som en pige og en masse farvede dyr/væsner – bl.a. en lilla frø, en gul dino og en rød flodhest.

20120118-190832.jpg

Lige nu har jeg kig på denne ring, som jeg synes er både smuk og sjov.

7 thoughts on “Marc by Marc Jacobs smykker

      • Tak for det, er glad for du kan lide bloggen 🙂 Jeg “follower” dig, da jeg ikke har blogroll. Ja, man bruger meget tid, men det er jo så hyggeligt og inspirerende, så pyt med det. Mine modeblade ligger også og ser alt for uåbnede ud!
        Vi “ses” snart igen 😉

  1. Det er helt sikkert nogle fine sager! Jeg ejer ikke nogen smykker fra Marc by Marc Jacobs endnu, men det skal helt sikkert nok komme 🙂 Ringen er super lækker, den kan jeg godt forstå du er blevet lidt forelsket i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.