snakebite…

19.01.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Hentydning til mine Zara-bukser med slangeprint.

 

Zara bukser, Mexx jakke, Rosemunde bluse.

Jeg synes det er et fedt print, men jeg indrømmer jeg har ikke fået brugt dem meget. På den ene side tænker jeg, at det var godt, at jeg ikke spenderede en formue på ægte slangeskindsbukser… men på den anden side… havde jeg gjort det, havde jeg måske brugt dem meget mere. :-)

Under alle omstændigheder liver de lidt op i mit grå-sorte vinterunivers.

Ha’ en go aften derude!

4 thoughts on “snakebite…

    • Det kan godt være… ellers skal man gå “all in” og have en tynd skjortebluse i slangeprint også :-)
      Jeg kender faktisk en pige som fik lavet et habitsæt i Australien…. og det ser faktisk ok ud – især med et rødt tørklæde til ;-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email