Pink friday!

20.01.2012 af: walkinrunout Kategori: today, Uncategorized , ,

Jimmy Choo for H&M bukser, Birds silkeskjorte, H&M cardigan, H&M laksko, OL halskæde og perlearmbånd fremstillet af størstedrengen

Det er da lykken, når man hele dagen har lyst op i gråvejret med en pink, pink silkeskjorte og nu sidder og spiser hjemmebagt rugbrød med ost, mens drengebørnene leger og manden er til tennis.

Jeg elsker fredage….

Det er sjovt, som man lige så stille ændrer sig – enten med årene eller når man har fået børn (ved ikke helt hvornår det begyndte), men nu er det i hvert fald sådan, at jeg bare elsker at komme hjem fra arbejdet fredag og vide at jeg i over to døgn kan være sammen med min skønne familie. Jeg vil endda sige at det nogle gange kan være hårdt at være inviteret i byen fredag aften…. det er det jeg mener… hvad skete der??? Prioriteter formoder jeg – ændrer sig, så man hele tiden følger med sit liv 🙂

Som i nok kan høre, skal aftenen stå i familiehyggens tegn og der skal med garanti være lækker mad, rødvin og leg involveret – og nattøj – det kan ikke udelukkes 🙂

Ønsker alle en rigtig god fredag aften!

8 thoughts on “Pink friday!

 1. Jeg kan også godt lide at trække i pink på en gråvejrsdag og lyse lidt op 🙂

  Jeg har på det på samme måde som dig med weekender og familie, det er netop skønt at vide at man har et par dage til lidt ekstra hygge, eller man som familie kan sidde og se en god film sammen, det er også oftest fredag/lørdag der lige bliver lavet en gang pandekager el. lign 🙂

 2. Tror du har ret – prioriteterne ændrer sig i takt med de ændringer, der generelt sker med én. Og jeg kender alt til det med, at det kan være hårdt at være inviteret i byen fredag/lørdag; især da jeg arbejdede i butik, hvor jeg arbejdede hver eneste torsdag, fredag og lørdag – så ville man bare hjem og slappe af bagefter! Jeg er helt vild med farven på din bluse – den lyser rigtig fint op i gråvejret, uden at den er fesen pastelagtig (kan godt have det en smule anstrengt med de allerførste pastelfarver der kommer i foråret, for jeg synes slet ikke ansigtskuløren er gearet til dem, så tidligt på året) – denne her er bare lækker! 😉
  Også go’ fredag aften til dig 🙂

  • Tusind tak!
   Pyhh du har været i butik – jeg synes det er så cool, at butiksfolk rent faktisk kan få det til at hænge sammen
   – og de fleste er oven i købet rigtig søde, også fredag eftermiddag og lørdag formiddag 😉

 3. Den er superflot din bluse, skulle ønske jeg var bedre til at bruge farver. For mig er fredagene hvor jeg børnene nærmest hellige, da laver jeg aldrig noget, da skal der bare hjem og hygges med hjemmelavet pizza og andre gode sager:-) God aften til dig!

  • Tusind tak! Ja fredag er afgjort en god dag til hjemmelavet pizza – begge mine drenge elsker at være med til at lave pizza, så det står ofte på menuen – og det er også en god måde at få salat og grønt i dem, som de ellers ikke er så vilde med 😉

 4. Hvor er det bare et super lækkert outfit. Skøn skjorte!
  Nu har jeg ikke børn, men elsker også fredage hos mine forældre, hvor det oså bare står på hygge, afslapning, rødvin og benene oppe i sofaen.
  Rigtig god weekend 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.