blåt & læder!

25.01.2012 af: walkinrunout Kategori: today

  

Peak Performance skjorte, Cos bluse,  Line Mo læderbukser og Lollys Laundry tørklæde

Ovenstående havde jeg valgt at iføre mig i dag – det er en gammel skjorte, men jeg synes farven er sååå fin  – det er nok lidt svært at se på billederne, men der er en lille smule shine over den…. som en slags coating.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email