Burberry in action

05.02.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Ej hvor tarveligt bare at poste et billede uden rent faktisk at have frakken på…. i know!!!

Jeg kunne bare ikke få taget nogle ordentlige billeder med selvudløser… så jeg måtte lige have lidt hjælp af min søde mand.

Her er hvad vi i fællesskab formår at frembringe af en ny smuk frakke, hvidt-i-hvidt-vejr og kolde fingre.

Åben… til trods for at der er hundekoldt –

Bagfra!

Lukket…

…. og fra siden….

Kan I li’ den?

Jeg havde faktisk ikke planlagt at købe den i Livigno, men med taxfree-område og udsalg (som min søde veninde opdagede) var jeg solgt. Jeg brugte faktisk også det meste af en nat på at spekulere på, om jeg nu hellere skulle få den i beige (måske mest klassisk)… men jeg har bare altid forestillet mig selv i en kort, sort Burberry Trenchcoat… og da jeg havde slæbt hele vores rejseselskab med ned i butikken, var de heldigvis enige om, at det var den sorte det skulle være 🙂

 

 

10 thoughts on “Burberry in action

  1. Burberry eller ej, så må det i det hele taget godt snart blive lidt varmere! Den er virkelig superflot, og den klæder dig rigtig godt! 🙂 Og flot, at du og manden trodser kulden for vores skyld, så at sige!

    • Mange tak… ja, manden var også lidt svær at overtale…. når nu der var tændt op i brændeovnen og lækker kaffe på kanden 🙂
      – og helt enig mht. varmere vejr…. men trods alt er det bedre med sol og frost end gråt i sjap 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.