Se min kjole… Den er blå som havet…

09.02.2012 af: walkinrunout Kategori: today

20120209-214412.jpg
Brystparti i lækker blå kjole fra Mille K.
Jeps, jeg trodsede kulden og gik med oprejst pande og strømpebukser… dagens kulde i møde.
Det var ikke så slemt, når jeg samtidig havde uldtrøje og lange pelsstøvler på 😉
Kjolen er en tre år gammel yndlings, som har de fineste flæser/læg foran og en sød kant forneden. Den har korte ærmer og er derfor også meget anvendelig om sommeren og så eeeelsker jeg bare farven… lidt hen af petroleum men alligevel mest blå.

Mille K kjole, H&M cardigan, By Malene Birger tørklæde og Bumper støvler

11 thoughts on “Se min kjole… Den er blå som havet…

 1. Hvor er den fin! Men ja, man skal virkelig pakke sig godt ind når man går i kjole for tiden. Jeg har vænnet mig til nylonstrømper OG strømpebukser på en gang, men glæder mig alligevel til det bliver bare en lille bitte smule varmere…
  Er iøvrigt helt med på “Tagged” ideen. Skal bare lige finde rette tid og sted;)
  God weekend!
  Kram:)

  • – også rigtig god weekend til dig 😉
   Jeg har ikke prøvet dobbelt op på strømpebukser, men måske jeg skulle – for at undvære kjole, så længe de lover frost, er ikke sjovt 🙂

 2. Fine detaljer og lækker farve! 🙂 Jeg synes også de petrol-agtige farver kan være utroligt smukke! Og hvor flot, at du trodsede kulden.. det er jeg ikke helt klar til endnu, men måske man skulle forsøge sig her i weekenden, hvor de lover temperaturstigninger? 😉

 3. Sikke nogle smukke detaljer! Og er også vild med dit tørklæde:-)
  Tusinde tak for din søde kommentar på mit “røde” indlæg fra sidste år…og rigtig god weekend til dig:-)

 4. Rigtig fin detalje på kjolen! Jeg har droppet kjoler/nederdele disse dage, synes det er alt for koldt og mine ben bliver stolper hvis jeg begynder at tage for mange strømpebukser på, det kan nemmere gemmes under et par bukser 😛

  • Ja, sådan har jeg også tænkt…. men pludselig slog det mig, …. at så var det jo vinteren der vandt – så jeg tog kampen op 😉 (og som sagt…. holdt mig mest indendøre, hehe)

 5. Er vild med både farven og de fine detaljer på brystpartiet. Og sejt gået, at du sådan har iført dig kjole i den her kulde.

  God weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.