Jeg er klar….

12.02.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff , ,

Jeg er klar til forår… så kom bare!

Inden vennebesøget igår skulle der lige købes en fødselsdagsgave samt en lille ting til de venner, der var så venlige at invitere mig og børnene hjem til dem. Der var faktisk sket det helt utænkelige, at min kalender ikke var helt ajour… så da der kom en sms, fra føromtalte søde venner, sent fredag aften, om at de glædede sig til at komme på besøg hos os lørdag…. gik jeg helt i panik!!!!

Hvad! der er intet i min kalender og jeg kan ikke genkalde mig, tidspunktet, hvor vi aftalte det…. så jeg må ringe og sige – Ups! – Manden har desværre andre planer, men….

– så er det, at de søde og forstående inviterer mig på besøg hos dem og som i nok kan forstå udløser det en fin værtindegave i form af to flasker “Ripasso” (Italiensk rødvin) – og når man nu alligevel er i byen, er det jo nemt, at stikke hovedet indenom H&M og se om der var lidt af deres sidste unsalgsgodter der er værd at investere i….. det var der ikke, men jeg faldt pladask for en stribet sommer-T med gennemsigtige palietter på.

T-shirt H&M og By Malene Birger cardigan

17 thoughts on “Jeg er klar….

  1. Hvor lyder det lækkert med en god redning af vennerne 🙂 Og lækkert værtindegave 🙂
    Trøjen er virkelig fin. Den minder om en jeg købte sidste år fra Vera moda 🙂

  2. Hehe – jeg har også lavet op til flere kalenderkiks de seneste dage. Heldigvis har mine venner været søde og fleksible, så det hele alligevel er gået op i sidste ende.

    Fin top i øvrigt! Og hvor er din cardigan egentlig fra?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.