splash af colors!

13.02.2012 af: walkinrunout Kategori: today , , ,

Jeg vil ikke kalde mig farveforskrækket, for jeg elsker farver – jeg kan bare bedst lide dem i mindre mængder, når det gælder tøj – jeg kunne helt vildt godt tænke mig at være sådan én, der turde tage en masse farver på… enten som colorbloking eller som tone i tone i enten rødt, grønt eller blåt.

Da jeg for mange år siden læste, arbejdede jeg i Salling i Aalborg og hver uge kom den samme dame ind i stormagasinet – hun havde lyst hår og var altid i suits i enten rødt eller blåt – totalt gennemført med enten en skjorte i samme farve eller jakken lukket, så dén ene farve, hun havde valgt, stod frem og skoene/støvlerne var selvfølgelig ingen undtagelse. Det var utroligt flot og hun fik da også mange beundrende blikke, men hun bare gik rundt …. og småshoppede lidt.

Faktisk lidt sjovt, at det er noget jeg husker efter så mange år 😉

well – måske jeg skulle udfordre mig selv og gøre det engang!

Problemet er bare at det skal være sofistikeret tøj, hvis det ikke skal lige et outfit, der ved en fejl er vasket sammen med en rød sok og derved har fået samme farve 🙂 Dermed sagt at det lige skal overvejes meget nøje…. (læs: forvent ikke noget lige med det samme)

I dag var der farver i outfittet i form af mine skønne pulsvarmere samt et smukt tørklæde jeg har fået i fødselsdagsgave af en god veninde, som hun har haft med fra Istanbul. Det må være nok for nu 😉

Etirel tshirt, Part Two cardigan, Baba Jaga bukser og Billi Bi støvler

8 thoughts on “splash af colors!

  • I know 😉
   Men det er jo også så flot – og når struktur, materiale og mønster varierer er det jo heller ikke kedeligt 🙂
   Se bare Camilla Stærk! Altid lækkert klædt 😉

  • Ja – du er så god til det 🙂
   Jeg må øve mig… Det er måske også et spørgsmål om, at finde ud af hvilke farver der virkelig klær’ mig – for det sker da, jeg får lidt farve på og ender med at tænke: det går da meget godt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.