Bronze og pastel

14.02.2012 af: walkinrunout Kategori: today

I dag kom jeg forbi denne lille fine statue. Jeg har ikke den fjerneste anelse om, hvem det forestiller og hvem der har lavet den, men synes bare det var så sødt, at nogen havde lavet en fin poncho og oven i købet i en af forårets helt rigtig pastelfarver.

20120214-183009.jpg
Er hun ikke fin og sød?
God aften D’damer!

10 thoughts on “Bronze og pastel

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email