hmmm….Lærkevej :)

15.02.2012 af: walkinrunout Kategori: today

  

Nederdel, bluse og loafers fra H&M samt Lollys Laundry tørklæde

Efter en forholdsvis kort arbejdsdag har jeg sendt mine kære drenge på vinterferie hos bedsteforældrene.

Når et lille hus i tre plan som ellers er beboet af to voksne, to børn og en hund er så stille; som det var i dag efter, at drengene var sendt afsted – føles det helt forkert. Jeg fik i hvert fald et mindre chok, da manden tændte for musikken midt i al stilheden.

Som kompensation for alt den stilhed drog en veninde og jeg i biffen og så Lærkevej.

Hvis man er til et godt grin, er det en fortræffelig film at se. Og den kan sagtens ses uden, at man har fulgt med i serien, som blev vist i tv. (Jeg har dog set en del af episoderne der også) Vejens beboere er de samme, men filmen er pænt opbygget og med selvstændig slutning….

2 thoughts on “hmmm….Lærkevej :)

  1. Kan godt forestille mig, at det føles helt forkert og anderledes i et tom hjem, Men rart med lidt tosomhed :)
    Og det lyder hyggeligt med en veninde biotur :) Har selv set nogle af Lærkevejs afsnit og det er en sjov og sort serie :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email