Palietstrik … all of it!

17.02.2012 af: walkinrunout Kategori: food & drink, today

I skal da selvfølgelig have hele outfittet fra i dag.

Malene Birger strik, Oliver Cramer t-shirt, Only jeans, Lollys Laundry tørklæde og Acne støvler. 

En helt igennem dejlig dag. Yoga gik godt også selv om jeg både skulle meditere og tjante (uhh synge mærkelige lyde i offentligheden). Jeg var virkelig dejlig træt og afslappet på samme tid bagefet… så det var en skøn måde at starte weekenden på.

Da jeg kom hjem var min søde mand i gang med at lave skøn middag og havde oven i købet dækket et fint bord – LOVE.

Vi fik åbnet verdens bedste vin (og jeg lyver ikke – den bedste jeg nogensinde har smagt)… så nu er der bare tosom-hygge og  lidt blogging 😉

Kommer du i nærheden af denne flaske…. så køb!

God fredag aften!

14 thoughts on “Palietstrik … all of it!

 1. DEt lyder som en rigtig dejlig aften og sikke en sød mand du har 🙂
  Hvad fik I til vinen? Jeg er stor fan af vin og ved ikke noget bedre, når man finder vin og mad der bare harmonerer, fantastisk sammen 🙂

  • Vi fik tournedos med bønnesalat – men jeg må tilstå, at vinen ‘shinede’ over maden.
   Jeg var slet ikke forberedt på, at den var så god…. for vi havde ikke ‘aftalt noget om at nu skal der nydes god vin’ så jeg åbner bare (og den havde skruelåg) og skænker op….. vi havde desværre kun den ene flaske, men jeg tror vi skal have fundet flere 😉
   Har du nogle favoritter… vi skal prøve? Plejer at bære mest til bourgogne 😉

   • Det lyder også lækkert med tournedos 🙂
    Og Bourgogne er altid super lækkert. Jeg er bedst til de rødvine der krasser godt ned gennem ganen 🙂
    Generalt holder jeg mig mest fra de franske og italienske vine. Synes at de er meget opreklameret (ikke at de ikke laver fantastiske vine), men vil hellere udvide min horisont og jeg må indrømme at Australien laver nogle utrolig gode rødvine.
    En af mine yndlings hverdag vine, er fra Australien. Den hedder Backyard Cellar. Det er en Shiraz og kan fås i Irma. OG den er fantastisk til god kød 🙂 Eller er vinhandlere et must 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.