Palietstrik

17.02.2012 af: walkinrunout Kategori: today

I går var manden og jeg på date 😉 skønt med lidt alenetid, som vi benyttede til at gå ud at spise en lækker middag.
Man må jo benytte sig af det, når børnene er på vinterferie 🙂 og normalt er vi lidt sløve til at få booket barnepige og komme ud at spise – det er mest når der enten er fest eller koncert på programmet, at vi får det gjort.
Jeg glæder mig dog lidt til i morgen, hvor vi skal have børnene hjem igen 🙂

Jeg har altså en kærlighed til strik påført palietter – så igen i dag er jeg hoppet i endnu en striktrøje af den slags….

20120217-081458.jpg
I eftermiddag skal jeg også prøve en ny sport (kalder man yoga en sport?) for det er det jeg skal til. Jeg har prøvet det før… for 10 år siden – i den sidste måned af min graviditet, hvor aerobic blev umuligt 😉 så jeg er lidt spændt 😉
Ha’ en god dag allesammen.

7 thoughts on “Palietstrik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.