Sølv i regnen.

19.02.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Trods det at solen i dag skinner fra en skyfri himmel er det ikke varmt og det blæser helt utroligt… min løbetur var derfor en blandet fornøjelse :-/ Jeg startede heldigvis i modvind og det gjorde det sjovere og sjovere… (læs: dernæst sidevind og til sidst medvind)

I går var vi i Aalborg – primært for at hente vores skønne drenge hjem fra Bedstefar og Bedstemor, men også for at se lidt på byen!

Jeg er født og opvokset i Aalborg og boede der indtil jeg var 25 og færdig med at læse på universitetet. Især i studietiden benyttede vi os meget af byens goder, så som caféer, museer, butikker og ikke mindst Jomfru Ane gade (og jeg er faktisk så gammel, at jeg kan huske, gaden fra dengang, hvor der stadig var butikker der….. nå, ja… én i hvert fald – “Krikken” en hestebutik, som var velbesøgt at hele byens tøsepigebørn)

Any way…. manden og jeg elsker at genbesøge Aalborg og mindes vores studietid 🙂

Et af dagens andre formål var at se lidt nærmere på en expressomaskine og få os en lækker kop kaffe hos nogle af landets bedste baristaer. Hvis du ligesom jeg elsker kaffe og en gang imellem kommer til Aalborg er Behag din smag et besøg værd. De serverer også de lækreste muffins 🙂

Det eneste der ikke var helt med os var faktisk vejret, som var både gråt og vådt og derfor var jeg også iført min gamle sølvregnfrakke 🙂 Jeg er ret vild med den, især fordi den lyser så fint op i alt det grå og det ser faktisk så fint ud, når regndråberne løber ned af den.

8 thoughts on “Sølv i regnen.

 1. Her i huset er vi også inkarnerede kaffeholikere, så en espressomaskine står helt klart også på vores to-buy liste! 🙂 Fin-fin jakke, og hvis jeg ikke tager helt fejl, er der guld på neglene – lækker combo! 😉

  • Jeps! Kaffe er så godt – heldigvis er det mandens projekt med at finde model og tilbehør, for det er jo en ‘jungle outthere’ (jeg er med på prisen) – og jo… det er guld på neglene… men i den temperatur var det vist lige meget … jeg havde i hvert fald handsker på det meste af tiden 😉

 2. Lyder som om i har haft en hyggelig weekend:-) Kender desværre ikke Aalborg…har dog været der et par gange men for mage år siden… Nogle gange er det faktisk lidt pinligt at sige det, men jeg drikker slet ikke kaffe:-)

  • Jeg nyder også gerne både the og varm chokolade, som de også har 🙂
   Aalborg er en hyggelig by og ind i mellem kan jeg godt savne den, men det er nok ligeså meget studietiden – et hav af studiekammerater, fredagsbarere og dobbelt op på fadøl 😉

 3. Hvor er den jakke fed 🙂 Og dejligt med en løbetur, hvor vinden giver efter i løbet af turen 🙂
  Jeg har faktisk aldrig været i Aalborg, men elsker også at genbesøge steder, som vækker mange minder frem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.