Vejret…..

20.02.2012 af: walkinrunout Kategori: today ,

Jeg synes, at mine indlæg de sidste mange dage har indbefattet vejret – ikke godt – når det tages i betragtning at definitionen på, at man er ved at blive gammel er, at man tit taler om vejret……… MEN hvad sker der lige for det vejr… vi havde jo aftalt at foråret var på vej og så er man alligevel ved at blive blæst af cyklen både til og fra zumba.

Heldigvis havde jeg husket at jeg, på arbejdet i dag,  skulle være meget udenfor og havde fået helt rigtig påklædning på 🙂 Overtræksbukser, støvler og varm jakke – det slipper i dog få at se og får i stedet et billede af “indendørs-look’et”

Part Two skjorte og jakke, H&M jeans, sandwich bælte og Fly støvler

Guitaren  er mandens gamle, som yngstesønnen havde lånt for at fuldføre sit outfit som rockstar til dagens fastelavnsfest. Han var noget så sej, med ørering, ring og skull-tørklæde.

6 thoughts on “Vejret…..

 1. Hehe, kender godt det der med at tale om vejret. Har nogle italienske kolleger som synes det er mærkeligt at vi her nordpå altid taler om vejret:-) Du ser iøvrigt rigtig godt ud.

 2. Jeg er super afhængig af vejret, så tager også meget om det og det fylder desværre rigtig meget i min hverdag, når det er så kold, men føler mig ikke så gammel hihi 🙂
  Men det er så vigtigt at være ordentligt klædt på.

  Jeg har rent faktisk slet ikke set nogle der har været udklædt i år, men det lyder som en sej udklædning, din søn havde 🙂

  • Godt, at du har det sådan også – blev også lidt bange for, om jeg var ved at blive gammel 😉
   Ja sønnike så sej ud – og bedst af alt…. han følte sig så cool.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.