Blåbærdrøm og tøseklub

23.02.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Jaiiii – kagen blev rigtig god, og den kom også til at se forholdsvis fin ud.

Hvis I har lyst til at prøve den, er opskriften her.

I dag har jeg ud over at spise kage, lavet tunmousse – og inden dette udvikler sig til en madblog, skynder jeg mig at fortælle hvorfor 🙂

Jeg er med i Ladies Circle, som er en verdensomspændende pigeklub og i aften skal vi holde et servicemøde, hvor vi samler penge ind og giver til et godt formål. Normalt får vi lækker mad, som nogle andre har lavet til os (rigtig hygge-slappe-aften) men i dag skal vi, for at samle så mange penge ind som muligt, selv stå for maden.

Der ud over skal vi medbringe 3 gaver samt nogle af vores egne ting vi ikke bruger mere. Og med alt dette skal vi lave bingobanko. Det bliver spændende at se hvordan aftenen bliver og på hvor meget vi får samlet ind.

 

10 thoughts on “Blåbærdrøm og tøseklub

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.