GrünBAG

28.02.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Kender i GrünBAG?
En dansk virksomhed, som genanvender presenninger, bannere, sejl o.lign til produktion af tasker, punge, skraldespande og meget mere. Jeg var så heldig at vinde en taske fra GrünBAG, i sidste uge, da jeg med min pigeklub holdt Bingobanko.

20120228-165030.jpg
Jeg blev ret glad, for jeg synes tasken er meget sej og den ser både holdbar og anvendelig ud.
Jeg blev lidt nysgerrig og søgte efter mærket på nettet og hold da op… det er jo et genialt koncept – flotte farverige tasker, der kan tåle det danske vejr 😉 og ikke nok med at de genbruger, de donerer også 10% af deres overskud til Læger uden grænser.

20120228-165522.jpg

20120228-165543.jpg
Tasken jeg vandt er i forholdsvis neutrale farver og jeg kan se masser af muligheder for brug af den, men efter at have set hjemmesiden er jeg da også blevet lidt hooked på at få en rød, orange, pink, blå og grøn 😉

20120228-170343.jpg

6 thoughts on “GrünBAG

    • Jeg må tilstå, at jeg heller ikke kendte det før – men når man så vinder sådan en taske er man jo nød til liiige at undersøge…. hvad det nu er for noget 🙂
      Som skrevet synes jeg det er et fedt koncept og jeg har da også fået overtalt ældstesønnen til at han skal have en sej taske og et nyt penalhus 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.