Fornemmelser for forår!

01.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Nok er det 1. marts og forårsmåneden er begyndt – vejret har da også været ganske pænt, men vores øhhnnn, øhhnnn, som mindstesønnen kaldte maskinen som lille, er stadig godt pakket ind inde i skuret.

Jeg kan sagtens vente…. men jeg er helt sikker på at det kribler lidt i manden… for at komme afsted på en lille tur.

Jeg hár kørekort til MC, men kører ikke ret meget – er motorcyklen for stor (for mange hk) tør jeg ikke rigtig!

Men glæder mig nu alligevel til det bliver rigtig varmt og man kan få en lille tur med vind i håret (altså det der hænger udenfor hjelmen…. )

8 thoughts on “Fornemmelser for forår!

  1. Dén ser fræk ud! 😉 Ja lyden af motorcykler, når de indtager vejene igen, er jo nærmest indbegrebet af forår; især når man bor i byen, synes jeg! Jeg har ikke selv modet til at køre på dem, endsige være passager (been there, done that) men derfor kan man jo godt beundre dem, for der findes virkelig mange flotte eksemplarer! 🙂

  2. Når temperaturen er som den har været den sidste uge, kunnei jo sagtens ud på tur…men har hørt det skal blive kolder igen så det er måske en god ide at vente:-)

  3. Jeg er enig med Charlotte lyden af motorcykler er indbegrebet af forår, i hvert fald for mig, jeg får et sug i maven når jeg hører dem i det fjerne! Jeg har aldrig kørt en selv, men sad bag på en for mange år siden da jeg var ung og lidt rebelsk, he he. Mine forældre fik i hvert fald aldrig af vide at jeg var ude på sådan en tur, men det var fedt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.