Lovechild-love!

04.03.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

En rigtig hygge-slappe-af-dag, som min i går, må unægtelig følges op af en rigtig aktiv-fordi-det-er-nødvendigt-dag 🙂

Så ikke nok med at jeg har fået løbet en lille tur, så har jeg også fået smadret mavemuskler, hofter, lår, knæ og den ene fod….. jeps… jeg fik gang i den der hula-hop-ring – eller …. jeg prøvede! Den ene vej gik det faktisk helt fint (3 minutter-yes!!), meeen den anden vej… fy da… der skete der ulykker (det var lige før jeg forstod hvorfor, den bare har ligget i kælderen)

Det værste er jo så, at jeg har hørt de kloge – læs: dem der bare kan det der med ringen – sige, at det bliver rigtig slemt, før det bliver godt. But why!!!

Noget helt andet – og anderledes sjovt, er, at jeg har fået købt mig lidt forår!!! Noget pastelfarvet har sneget sig ind blandt mit mørke tøj.

Farven er lidt svær at fange, men den er lys lilla. Stoffet er broderi anglaise og kanterne er rå (ikke bøjet om)

Jeg synes den er så fin og vil bruge den til jeans og t-shirt og måske med et sort eller brunt bælte. Den er fra sidste års kollektion og derfor sat ned til 250 kr hos Nué – og til den pris tør jeg godt springe på pastel-bølgen.

 

Inden i er der det fineste silkefoer.

Er i klar til foråret og alle pastellerne? eller er i forsigtige…. og skal lige se det hele lidt an… ligesom jeg?

Under alle omstændigheder må I have en skøn søndag…

 

2 thoughts on “Lovechild-love!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.