Beauty on black…

06.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Beauty!

En meget gammel strik fra InWear bliver genfundet hver vinter. I år har jeg kun haft den på én gang, men der fik jeg slet ikke taget et billede – så det får i nu 🙂

Strikken er, som det ses, sort og med påsyede orange blomster – der er små perler i centrum af blomsterne, hvilket gør den så fin. Kraven er meget stor, men når nu vejret begynder at blive lunere, er det også til at klare.

Jeg plejer tit at have læderjakke på dertil, men i dag var det så en nederdel, der kom på i stedet. (Jeg har været på kursus hele dagen – så der var ikke fare for, at jeg lige pludselig skulle ud og fryse – den slags må en “jeg-elsker-kjoler-og-nederdele-pige jo benytte sig af)

Buenas noches, chicas!

InWear strik, Oliver Cramer skind nederdel og Acne Cypress støvler

 

9 thoughts on “Beauty on black…

    • Tusind tak – jeg synes at alle burde have en skind nederdel…. for de er så nemme at style. Stort set hvad man tager på til gør outfittet både pænt, råt og egentlig også forholdsvis praktisk. 😉

  1. Pingback: Oliver Cramer…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.