Carried away by Marni + et andet lille køb

09.03.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff, today

Jeg sad i går og arbejde, da der pludselig tikkede en sms ind fra min søde søster – hun skrev: “Jeg er inde…. på H&M – skal du ha’ noget?”

Øhhhh – det havde jeg da helt glemt… jeg havde ellers, for længe siden,  fundet mig et par ting fra Marni-kollektionen, som jeg godt kunne tænke mig… Så det skulle jeg da 🙂

Hun fik fat i den fine silkekjole i brun/beige til mig… og selvfølgelig også lidt til sig selv…. men så kom der blod på tanden ….. og jeg synes faktisk, at kollektionen bliver pænere og pænere og endte derfor med også at få tilføjet et par flade sorte sandaler og en blå vest. Nu venter jeg bare med spænding på at se om det er lige så fantastisk og sommerligt som det ser ud i reklamefilmen. Hvad med jer!!! fik i set/købt/siddet i kø i H&M?

Som jeg skrev i går var vi til reception i en nyåbnet butik – det var en legetøjsbutik, så drengene fik lov til at få en kasse lego hver! Stor lykke! Jeg var dog så heldig, at jeg spottede den fineste lille sommerhat til kun 49 kr. som jeg måtte have med mig hjem …. jeg glæder mig til at lufte den til sommer, måske sammen med den fine silkekjole fra H&M.

Søde piger! Ha’ en rigtig dejlig aften!

 

 

 

8 thoughts on “Carried away by Marni + et andet lille køb

  1. Ej hvor var det sødt af din søster 🙂
    Jeg har slet ikke været i H&M, så jeg har ikke fået noget fra Marni collektionen, selvom jeg synes at der var mange pæne ting.
    Den hat den er virkelig kær 🙂

    • Dejligt at man er så forskellig 🙂
      – og det gør slet ikke noget du sprang over… Der var vist rigeligt run på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.