Weekend-lykke – 11/3/2012

11.03.2012 af: walkinrunout Kategori: food & drink, today

Så er denne weekend ved at være gået – der har været tryk på…. Fredag, mens jeg nød min yogatime, havde min søde mand købt ind til lørdagens venne-kaffe-og-middag-dag. Så sød han er – og da vi havde planlagt en masse småretter og specialiteter var han sevlfølgelig taget i specialforretning (den med lækker, lækker vin, kaffe, pesto og alt sådan noget) Her var han så, efter min mening, gået lidt amok…. 24 flasker vin… jamen vi bliver 4 voksne!!!!

 

Heldigvis var vinen god – vi måtte jo lige smage fredag… for at være sikker på, at vi serverer noget ordentligt –  så de fleste af flaskerne kom i kælderen. (Ej, hvor kunne det have været fedt at skrive “vinkælderen” der…. but no!)

12 flasker Mala Vida, som, så vidt jeg ved, betyder dårligt liv ….. (underligt navn til en vin), men den smagte nu ganske godt!

Marsilea premier, som vi smagte fredag, er fra Valenzia og lavet på økologiske bobal druer – den smager lidt specielt, men rigtig godt.

 

Lørdagen stod i madoplevelsernes tegn – desværre har jeg ikke en hel masse billeder af den skønne mad, men den blev nydt og det er jo i grunden det vigtigste.

 

I dag er det så faktisk vores kobberbryllupsdag – wooooow 12½ år. Vi har bare rigtig hygget – været i biografen med drengene og se Den bestøvlede kat – rigtig sød film og rigtig godt lavet…. det der 3D er ikke helt tosset.

God aften derude – jeg slutter lige med et dagens bagfra….

 

Baba Jaga Bukser, InWear strik & H&M jakke.

 

 

 

8 thoughts on “Weekend-lykke – 11/3/2012

  1. Det lyder som en rigtig hyggelig weekend og en biftur med ungerne er heller ikke dårligt, vi så samme film i vinterferien 😉 Og så lige et tillykke med kobberbrylluppet 🙂

  2. Det lyder som en skøn skøn weekend og hvilken dejlig mand du har. Elsker jo rødvin, så at kom gerne med anmeldelser – de modtages med kyshånd 🙂

  3. Tusind tak skønne piger!
    Hvor er det faktisk fedt, at have lært jer at kende (i hvert fald den side af jer der udfolder sig herinde)
    🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.