Outfit of today!

12.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Noget af det bedste ved denne årstid er, at mandag morgen bliver lysere og lysere – jeg ved godt, at alle de andre morgener også er lysere, men især om mandagen kan man mærke forskellen.

Dagen er faktisk tiltaget så meget, at der begynder at være forsigtige fuglefløjt, når man vågner – og det er smukt…. når vi kommer bare en måned længere hen, kan der faktisk godt være for meget og når de store fugle som måger, duer o.lign. går i gang; er det mere en plage… så lige for tiden nyder jeg mandag morgen!

Dagens outfit harmonerer mere med de kolde temperaturer, end de smukke fuglefløjt – for der er stadig forskrækkeligt koldt om morgenen… især når man er på cykel.

 Peak Performance skjorte, H&M jeans og sko samt Lollys Laundry tørklæde

 

6 thoughts on “Outfit of today!

  1. Jeg er også begyndt at ligge mærke til fuglesang på cykelturen om morgenen. DEt er så hyggeligt :) Og endnu et tegn ´på, at sommeren er nær – det kan vi godt lide :)
    Dit tørklæde er super fint!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email