Sol, zumba og DR k

13.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today, zumba

Det har da været en skøn dag i dag. Jeg har haft tidligt fri fra arbejdet og har derfor haft lejlighed til at nyde solen og den blå himmel, der viste sig her i eftermiddag.
Sidst på eftermiddagen var jeg ude for at lave zumba med et pige-håndboldhold – det var super sjovt, at være instruktør for en hel flok tøsepigebørn på 14-15 år, der normalt ikke laver sport uden at der er en bold indblandet.
De syntes heldigvis det var sjovt at svinge lidt med hofterne og som tak fik jeg en lille gave af træneren.

20120313-203405.jpg
Dejlige sager.

Ser i for øvrigt DR k? De har lige sendt en udsendelse om en kinesisk designer, der hedder Qiu Hao – og wauw, han laver nogle flotte ting. Udsendelserne er egentlig fra 2009, men jeg har altså aldrig hørt om ham før. Her er ét af de designs han viste:

4 thoughts on “Sol, zumba og DR k

  • Generalforsamlinger kan være rigtig sjove eller dræbende kedelige – håber din var af den første slags 😉

 1. Årh, en chilensk Cabernet Sauvignon – så er jeg solgt! 🙂 Jeg har heller aldrig hørt om Qiu Hao, men ud fra billedet at dømme ser det ud til at være en spændende designer! Vi kan så ikke en gang tage DR k i vores midlertidige bolig, så det er bare endnu en grund til, at jeg glæder mig rigtig meget, til vi finder noget andet at bo i! DR1, DR2, TV2 og TV3 kan man altså hurtigt blive færdig med at zappe rundt i, hehe! 😉

  • Uhh ja – glæder mig også til at smage 😉
   Jeg ser ellers sjældent fjernsyn…. men DR k er faktisk rigtig god…. der var også et program fra Grand Canal i Venedig….. så jeg blev altså fanget 😉
   Håber du snart får lejlighed til at se andre kanaler 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.