Rosa forårsfornemmelser

14.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today ,

I går var jeg hoppet i en sort kjole – jeg havde dog så mange forårsfornemmelser, at jeg havde fået kastet et rosafarvet tørklæde om halsen.

Egentlig var det alene af den grund, at jeg havde lyst til at have mit Sonia Rykiel-bælte på…. og det passer altså rigtig godt farvemæssigt, til et fint pashminatørklæde min svigermor har haft med hjem fra Kina til mig.

Bæltet synes jeg er så sjovt og finurligt og jeg har faktisk også en striktaske med samme motiv. Den er rigtig sød og fin, men jeg bruger den desværre sjældent…. den er ligesom altid enten for lille, for stor, for slasket eller for fjollet. Trods det, er jeg rigtig glad for at jeg har den… uhh… kender i det?

 

Jeg har faktisk fået hold i nakken, efter zumbaen i går, så her til aften skal jeg vist bare tage det med ro og få gang i varmepuden. Øv – hader at have hold i nakken.

 

 

14 thoughts on “Rosa forårsfornemmelser

 1. Nej, hvor er det bare et fint bælte. Jeg kender det alt for godt det med at have noget liggende, som man egentlig er enormt glad for, men bare aldrig synes, man har lejlighed til at bruge. Det gør det jo så bare endnu skønnere de få gange, man så får det brugt 🙂

  /Stine

  • Lige præcis 😉
   – og sådan et lille bælte er jo ikke det værste… det fylder jo ikke meget og er faktisk ikke til besvær 😉 ha ha

  • Tusind tak …. jeg bruger det faktisk også kun til sorte kjoler…. måske derfor…. det ikke bliver luftet så tit 😉

 2. LÆKKERT outfit – er vild med de lyse detaljer 🙂 Bæltet er så fint…jeg overvejede også at købe det i sin tid. Kom fra det og fik det så senere i julegave 🙂

  • Heldigt, at du fik bæltet i julegave, når du nu selv kom fra at købe det 🙂 Ja, så er det faktisk ekstra skønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.