Superdry!

15.03.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Superdry!

Kender I det mærke?

Superdry er britisk og fra 1985, men inspireret af populære tendenser i både japansk design og amerikansk kultur. Det er casual, farverigt i støvet nuancer og med print. Egentlig er det nok mest henvendt til unge, men jeg synes bare deres t-shirts er så fede.

Jeg har lige investeret i en lilla udgave, som jeg glæder mig til at bruge til jeans og converse…. eller shorts og flade sandaler (når vejret bliver bedre)

Superdrys t-shirts er i tykt og blødt bomuld og printet derpå er lavet, så det krakelerer og bliver lidt trashy, når t-shirten bliver vasket. Jeg har købt min i en fysisk butik og givet 300 kr. for den, men flere steder på nettet har jeg set dem til omkring 250 kr. (og hvis så fragten er lille nok… er der jo lidt at spare)

Kan i lide den?

6 thoughts on “Superdry!

 1. Den er rigtig fin. Jeg kan også rigtig godt lide mærket min kæreste har flere fine ting derfra. Vidste bare ikke de lavede til piger også? Men den er rigtig flot! 🙂

  God weekend 🙂

  • Mange tak!
   Jo de laver også til piger – udvalget er dog ikke lige så stort 😉 men så er det godt vi tøser ikke er så bange for at nuppe drengenes tøj.
   Jeg glæder mig til min bliver godt slidt 😉

 2. There is a huge Superdry store in London’s Covent Garden that sells some really fabulous and fun tees. I am mostly a fan of the clothes they make for males – they have some great tees and jackets for men – I haven’t been in the shop for a long time though, maybe I should run into the NYC one to remind myself of their lines!

  Thank you so much for stopping by StyleOnTheCouch xo

  http://www.styleonthecouch.com

  • Ohh I would love to visit the store i London – and thanks for the tip .. I will look for male shirts next time 🙂
   (the shop in my small town, only have the girlstyles)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.