Fredagsfestligheder

16.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Stod op i morges til den vildeste tåge – og på vej til arbejde og skole fik jeg ældstesønnen til at tage et outfitbillede med tåge og dis i baggrunden… ja, hvem behøver forskellige kameralinser, når naturen hjælper til ;)
(det kunne så have været flot, hvis man samtidig kunne få skilte til at forsvinde ha ha)

20120316-161822.jpg
I aften skal vi på besøg hos nogle gode venner og vi skal sove hos dem til i morgen – det giver rig mulighed for hygge, rødvin, spil, sang og dans.
Rigtig god fredag til jer!

2 thoughts on “Fredagsfestligheder

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email