Treasure hunting….

18.03.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff, today

Skøn, skøn lørdag jeg havde i går. Vi var som sagt på vennebesøg og efter dejlig fredag aften/nat var vi alle klar til en dejlig lørdag – mændene havde deres projekter (noget med computer), børnene havde deres (madrasser i stuen osv) – så min veninde og jeg var overladt til os selv.
Vi gik først en tur med hunden…. og da vi gik alligevel… prøvede vi at finde nogle skatte (geocaching-skatte) – vi har aldrig prøvet det før, men udstyret med støvler, to iphones med nydownloadede app’s til geocaching og en hund var vi klar…. og det er da super sjovt – vi fandt tre på vores tur og var egentlig lidt hooked på mere….
Men med en formiddag helt for sig selv var der jo andre skatte der skulle findes, så vi kørte til Ribe.
En hyggelig by med rigtig mange flotte gamle bygninger og trods vejret en spirende hyggelig forårsstemning.

20120318-082659.jpg
Beredskabet i byen var også i forårsstemning og var ved at gøre klar til storken…

20120318-082811.jpg
Meget hyggeligt 😉
Her fandt vi også skatte…. dog i form af Sys long og Sue long (skøn skat… dem mangler man jo altid)

20120318-082950.jpg
Jeg fik også lige lidt Bjørn Borg med mig hjem…

20120318-083049.jpg
Efter besøget i Ribe blev vores nye skattejagtshobby udbredt til resten af vores familier og da børnene langt om længe havde forstået, at præmien (kun) var fornøjelsen ved at finde cachen…. var de da også med på den 😉
De findes over hele verden og jeg synes faktisk det er en fed måde, at gå en tur på.

20120318-083500.jpg

10 thoughts on “Treasure hunting….

 1. HVor lyder det bare som en dejlig og rar lørdag 🙂
  Jeg ved faktisk ikke om jeg har været i Ribe (indrømmet: kommer vist ikke så meget ud haha 🙂 )
  Og det lyder rart med noget venindehygge, hvor mand og børn kan passe sig selv 🙂

  • Jeg har faktisk også kun været i Ribe ‘en gang før… og det var bare i Føtex i Ribe… så lidt hyggeligt at se butikkerne og de gamle huse 😉

  • Nemlig 🙂
   Man får også set en hel del mere, end man ellers ville og jeg er helt sikker på, at vi skal gøre det igen. 🙂

 2. Det lyder som en rigtig hyggelig tur! 🙂 Var i Ribe for en del år siden, hvor jeg så Vikingemuseet og Domkirken; vældig spændende! Domkirkens korrunding er udsmykket med Carl-Henning Pedersens malerier og glasmosaikker.. derfor gjorde det så stort indtryk på mig, fordi jeg er vild med hans farvestrålende motiver! 🙂 Jeg har godt hørt om geocaching, men aldrig prøvet det endnu. Men måske man skulle overveje det, for det lyder som en sjov måde at få både frisk luft og motion på! 😉

  • Vi nåede desværre hverken ind i, eller op i domkirken – jeg elsker ellers at se alt oppefra.
   Jeg skal da helt sikkert ind i den næste gang jeg kommer til Ribe – jeg elsker nemlig også Carl Henning P 😉
   Du har vel været på museet i Herning, så? Så spændende.
   Hvis du vil prøve kan man finde en masse om geocaching ved at søge på nettet – der er med garanti nogle tæt på, hvor du bor (der er nemlig vildt mange)
   ;0)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.