Today i saw a butterfly…

21.03.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff, today , ,

Så er det virkelig ved at være her…. foråret!!! For i dag da jeg kom hjem fra arbejdet, så jeg ikke bare en, men to sommerfugle der fløj rundt og legede med hinanden – skønt.

Man kan også mærke, at der er ved at blive varmere og meteorologerne lover også endnu varmere vejr sidst på ugen – uhh det glæder jeg mig til.

Jeg var hoppet i et nyt køb i dag – en smule inspireret af foråret, har jeg købt sølvbukser fra H&M, som stumper. Jeg var også først hoppet i ballerinaer, men turde alligevel ikke og skiftede til støvler (kunne dog nok have fastholdt ballerinaerne, men det var ok…. )

Bukserne er så fine og lyser så fint op i solen. De fås også i sorte og hvide 😉

20120321-181638.jpg

20120321-181659.jpg
Der er fine lynlåse i sølvmetal både ved forlommerne og for neden bag på benet.

H&M Sølvbukser og cardigan/BilliBi Støvler/By Malene Birger Læderjakke/Miu miu solbriller 

16 thoughts on “Today i saw a butterfly…

 1. De er så cool de bukser jeg har selv overvejet dem og så dem også i H&M da jeg allerede havde prøvet noget andet og var på vej ud af butikken, så gad jeg altså ikke smutte tilbage i prøverummet 😉 Må snart i H&M igen!

  • Du må helt klart tilbage og prøve dem – de er så dejlige at have på, at jeg overvejer de hvide også!

  • Tak søde!
   15 grader – jubii – det tror jeg også jeg havde på terassen (der er læ), men jeg havde ikke tid til at sætte mig og nyde det i dag 😉

  • Jeg købte dem på H&M.com – fungerer rigtig fint, når man ikke har så meget shoppetid og alligevel skal købe tøj til ungerne 😉 (ved godt man kan risikere, at skulle sende noget tilbage… men pyt)
   😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.