Isabel – be mine forever!!!!!

22.03.2012 af: walkinrunout Kategori: I wish

Der er ting man køber, fordi man behøver dem,  og der er ting man køber, fordi man ikke kan undvære dem, og så er der ting, man køber fordi man enten tror at man behøver dem eller at man ikke kan leve uden dem (uhh det bliver kompliceret nu)

Der er også ting man ønsker sig, men som man aldrig får købt – hvordan går det til???

Lige netop sådan har jeg det med Isabel Marant – jeg har de sidste 3-4 år sukket over stort set hvert et item, der er blevet vist fra hendes side og jeg har som en anden lille pige udvalgt mig ting, som jeg skulle finde/prøve/købe – men det er aldrig blevet til noget.

Jeg ved ikke om det bliver i år, at der ændres på det – for selv om jeg ikke helt præcist ved, hvad der afholder mig fra at investere i noget af hendes tøj, må der jo være noget der gør. Det er nok en kombination af prisen og det faktum at jeg nok helst bruger de største summer af mit tøjbudget på klassiske ting – ka’ røde ruskundsbukser ikk’ nok være klassiske???

Jeg skal vist i gang med at spare op og udvælge!

(jeg lavede faktisk dette indlæg i går, og programerede det til at blive udgivet i morges kl. 7, men det virkede ikke helt – må vist øve mig lidt)

14 thoughts on “Isabel – be mine forever!!!!!

  • Tror hellere jeg må, men de kommer vel først omkring august/september, når det er fw12!!! Og man ikke lige har kontakter til at få items før tid 😉

  • Tak – jeg forestiller mig, at jeg vil kunne bruge dem stort set hver dag – og så er det jo et kup 😉

 1. Kan godt følge dine overvejelser, for hvor meget vil man ofre på noget, man måske ikke bruger så tit? På den anden side set – rødt er flot, og ruskind er flot – så en combo af de to kan vel næsten kun blive en succes?! 😉 Skal helt klart selv have mig et par røde bukser her til foråret, når jeg lige finder de rigtige (dog ikke ruskind, det bliver vist for varmt!) 🙂

  • Jeg tror også at rød er ved at være så basis-agtig, at jeg vil kunne have dem i mange år (hvis ellers figuren holder)
   Det er jo ligesom ikke mintgrøn eller laksefarve jeg drømmer om 😉 ha ha

 2. Jeg kan 100 procent forstå dig, jeg har det på samme måde men nogle ting, men der er altså også bare noget ved et lækkert item til en dyr pris som man simpelthen bliver så glad for og som man ikke er i tvivl om skal med én hjem – og en gang imellem må man altså godt. 😉

  • Ja nemlig!
   Og hellere et lækkert stykke tøj end fem helt almindelige 😉
   Tak – tror i hvert fald jeg er nød til at prøve dem, når de kommer til salg 😉

 3. Tror du ville ROCKE røde bukser 🙂 Go for it! Men det behøver selvf. strengt taget ikke være IM. Synes mærket er lidt for hypet 🙂

  • Du har lidt ret – Men jeg synes bare, at IM’s er helt utroligt flotte – jeg har røde jeans, men det er jo bare …. ja, jeans 😉
   Måske jeg skulle undersøge markedet for ‘efterligninger’ 😉 og se om jeg kan få følelsen… for færre penge 😉

 4. Det lyder da til, at dette skal være året, hvor du investerer i noget fra IM 🙂 Men jeg kan så meget følge dig i, at du føler det skal være noget klassisk. Hvis jeg investerer i noget dyrt, så skal det altså være noget, jeg kan bruge i lang tid. Men det er der jo ingen garanti for, at man gider alligevel, måske derfor jeg sjældent investerer i dyre ting 😉

  • Ja jeg tror jeg gør det – men rigtigt som du siger … Der er ingen garantier 🙂
   Jeg har tit haft noget forholdsvist billigt i rigtig mange år 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.