Marni for H&M on a sunny friday!

23.03.2012 af: walkinrunout Kategori: new stuff, today ,

Det er helt utroligt hvad sol kan gøre.
Vores bil skulle have sine sommersutter på i dag ( jeg ved ikke hvorfor mekanikeren kalder vores hjul/dæk for sommersutter og vinterhjul – nok en mekanikerting), men da jeg havde afleveret bilen valgte jeg at gå til mit arbejde. Vejret var jo skønt og jeg skulle gennem lystanlægget – jeg gik og indsnusede det spirende forår, tog lidt billeder og hilste hjerteligt på alle jeg mødte… total skøn solskinsmorgen som har gjort dagen rigtig god.

20120323-195028.jpg
Lidt mini-påskeliljer (ved godt de har et navn, jeg kan bare ikke huske det).

20120323-195144.jpg
Solen bag kunst og træer.
Jo sandelig…. det var idyllisk – selv grafittien synes smuk denne morgen (i hvert fald farverig – og jeg kan faktisk godt lide grafittien, når det er streetart, mere end hærværk)

20120323-195404.jpg

Jeg har fået mit tøj fra Marni-kollektionen – ja faktisk for en uge siden… Men nu skal i se det.

Jeg købte en mørk blå vest/frakke og lige ved første prøvning, var jeg ikke helt tilfreds.
Jeg syntes den var stor og at bæltet, som i øvrigt kun er en spændetarm, ikke rigtig gjorde noget for taljen – så jeg havde faktisk pakket den sammen igen og sat returseddel på en papkasse, for at sende den tilbage, da jeg pludselig ombestemte mig. Jeg prøvede den igen uden tøj inden under og altså som en kjole og så gav den faktisk mening for mig… og jeg satte kassen væk.
I dag, syntes jeg så faktisk også, at den var fin som vestefrakke…. ja kald mig bare ubeslutsom.
Jeg er i hvert fald godt tilfreds med, at jeg ombestemte mig og beholdt den – hvad siger i?
Er jeg skør?

10 thoughts on “Marni for H&M on a sunny friday!

  1. Jeg synes faktisk den er rigtig fed som vest og også ret speciel. kan godt lide at den ikke ligner noget andet, som jeg lige er stødt på 🙂
    Enig mht. vejret! Det er simpelthen fantastisk!

    • Jeg var heller ikke helt vild med den først, men jeg tror faktisk jeg kommer til at bruge den som frakke-vest også 😉
      Og jeps bare ben – men kun for fotoshoot 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.