Søndagsvandring

25.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Skønt, at der igen i dag blev godt vejr – mens min ældste søn var til rollespil, var yngstesønnen og jeg nemlig på gåtur med hans spejdergruppe. Der skulle vandres mindst 10 km og vi klarede det på ca. to timer (rigtig godt gået af sønnike, der jo ikke har så lange ben)

20120325-172218.jpg
Det var nu ikke svært at motivere sig selv til denne gåtur, for det er da helt utroligt dejligt vejr – efter en lang vinter, har man næsten glemt, at alt kan være så skønt i solskin.

20120325-172428.jpg
Only jeans/Peak Performance jakke/aflagte aerobicsko (kom først efter ca. 9km, i tanke om, at jeg da har vandrestøvler

Faktisk første dag, i år, hvor det ikke var strengt nødvendigt med jakke på – jeg havde kun en t-shirt på, så jeg beholdt dog min på….. man skulle jo nødigt blive syg, når man snart skal på påskeferie.
Ha’ en dejlig søndag.

6 thoughts on “Søndagsvandring

    • Ja, man kan ikke rigtig stoppe igen, når man først er kommet afsted – men det er jo skønt, når det er sådan 😉

  1. Hvor lyder det bare som en skøn søndags beskæftigelse.
    Jeg så nogle i shorts og tshirts. Tænker det måske er lige tidligt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.