First day of ballerinas… 2012

26.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today , ,

Only Jeans/Superdry t-shirt/By Malene Birger jakke/Jette Riis Ballerinaer

Ikke verdens hurtigste, når det gælder at springe i sommertøjet – jeg ved det!

Men hellere beholde lidt lunt tøj på lidt længere og undgå forårsforkølelser og det der er værrere. I dag kunne jeg dog ikke modstå længere og hoppede i både t-shirt og ballerinaer. (Snød dog lidt, var at medbringe en cardigan, hvis det skulle blive nødvendigt…. babadabab… det gjorde det heldigvis ikke.

Nu venter middag med familien og derefter en zumbatime – håber at kunne nyde, at solen er oppe en time længere og at jeg dermed kan cykle frem og tilbage fra zumba uden brug af lygter på cyklen.

Jubii!

8 thoughts on “First day of ballerinas… 2012

  1. Jeg plejer også at være forsigtig med hvor lidt tøj jeg ifører mig, gider heller ikke forkølelse. Men ihhh solen frister og man længes jo efter VARMT forår 😀

  2. Du ser godt ud, Lise – og med fine, blå negle til! 🙂
    Jeg er ikke helt klar til de små sko endnu, for jeg plejer også at rage mig en monsterinfluenza til, hvis jeg starter for tidligt ud. Men uha, hvor er det fristende! Tilbragte en hyggedag i Silkeborg i går, og der var godt nok mange, som var skiftet til meget let tøj.

    • Ja man skal passe på – nu ser det ud til vi lige skal have lidt frost igen, men mon så ikke foråret bider sig fast med 15-20 og sol…. jeg håber 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.