Snake print & Splash

27.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today , , , ,

Zara bukser/Cos t-shirt/Part Two sko/Georg Jensen Splash armbånd/Ole Lynggaard My Friend halskæde

Endnu en skøn soldag – og i dag kunne jeg rigtig nyde den, da jeg havde tidligt fri. At det meste af eftermiddagstiden så er gået med bagning af drømmekage og vask af tøj er jo min egen skyld – men det er nu også skønt bare at kunne se ud på solen.

Føler mig lidt som diverse tv-køkken-udsendelser, når jeg igen meddeler:… Jeg har snydt lidt… jeg havde nemlig også en blaserjakke på i dag 🙂 Det er kun fordi vores terrasse er sydvendt og ligger i læ, at jeg vælger at vise jer mit outfit uden den.

Jeg har faktisk ikke så meget i brunlige nuancer i min garderobe, så hver gang jeg har disse bukser med slangeprint på, har jeg også haft mit Georg Jensen Splash armbånd på. Det er et af de helt gamle styles – det blev første gang lavet i 1947 af Henning Koppel. Det findes både som læderarmbånd i forskellige farver, som mit; som sølv armbånd og som halskæde… (den gad jeg i øvrigt godt at eje) Hvis I kunne tænke jer ét som mit, kan de stadig findes forskellige steder på nettet på tilbud og jeg har også set dem hos Royal Copenhagen på Frederiksberg.

My Friend, sneg sig lige med på billedet, men den er så kær, at jeg ikke synes det gør noget 🙂

 

12 thoughts on “Snake print & Splash

  • Tak!
   – “My friend” er jeg også glad for – jeg gad faktisk også godt have den i guld…. men der er jo så meget jeg godt gad have 😉

  • Tusind tak!
   Ja du må få armbåndet i brug – men det er jo også lettere at se det, når man begynder at finde t-shirts frem.
   Jeg bruger det også sjældent med langærmede striktrøjer, for så kan jeg ikke holde øje med det – og mit kan godt gå op og falde af…. hvis trøjen får fat i det.

  • Tusind tak, Ida – ja drømmekage er også en af mine favoritter…. nå ja, det er det meste kage egentlig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.