Almost there…..

29.03.2012 af: walkinrunout Kategori: today

Jeg fik slet ikke åbnet min computer i går, men fik så til gengæld pakket for både mine drenge og jeg selv til vores ferie.
Jeg glæder mig til at smage den lækre champagne, gå dejlige ture, prøve rutchebaner i Disneyland samt besøge Paris, men jeg har lige ved gennemlæsning af vores rejsepapirer set, at der ikke er wifi i huset vi skal bo i – ja de skriver faktisk, at der slet ikke er noget sted i byen…. nærmeste forbindelse til omverdenen er så i nabobyen 🙁
Der bliver derfor lidt stille herinde, men jeg håber, at i fortsat vil følge med og kigge med, når jeg kommer hjem igen – sødeste læsere 😉

I går fik jeg shellak på neglene for første gang – da jeg jo håber de holder hele påsken, valgte jeg en rød lak – måske er det fordi man er så vant til rød lak, men jeg synes at den røde farve på neglene passer til alt 😉

20120329-072443.jpg
Håber at det holder og ikke kommer til at se grimt ud…. før vi er hjemme igen – det er vist ikke helt let, at få af selv 🙂

10 thoughts on “Almost there…..

  1. Hvor lækkert med sådan en ferie! Håber, at du/I får en skøn tur. Jeg har også selv overvejet det der shellac – du må lige give en tilbagemelding på hvor godt det holder, ikke?

  2. Håber I får en fantastisk tur!
    Neglene ser skønne ud. Jeg er spændt på at få en evaluering af holdbarheden, når du kommer hjem igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.