Test: røde shellaknegle

09.04.2012 af: walkinrunout Kategori: neglelak

20120329-072443.jpg

Disse fine shellaknegle fik jeg lavet onsdag sidst på eftermiddagen den 25. marts. Det tog ca. 45 minutter og det kostede 200 kr.

Efter næsten én uge, tirsdag morgen den 1. april, så de sådan ud – der er ingen skrammer overhovedet… og det er ikke fordi jeg ikke har lavet noget og bare siddet med fingrene i vejret og sippet champagne 😉

Fredag aften den 6. april, så de sådan ud… de var blevet så lange, at jeg var nød til at klippe dem lidt og det skulle jeg nok ikke have gjort, for de begyndte at løsne sig lidt på to af fingrene. Jeg havde fået at vide, at det var bedst, at lade dem være, uden at klippe dem, da de jo er forseglede og dermed pakket godt ind, når shellakken er smurt på neglekanten også. Min plan var at de skulle holde mens jeg var på ferie, så jeg tog chancen (vi skulle køre hjem lørdag morgen)

Egentlig skal man have fjernet Lakken der hvor man fik det lagt på, men jeg kradsede mit af… da jeg lige pludselig ikke kunne holde ud at se på “udgroningerne” – det gjorde ikke ondt og jeg synes også, at det løsnede sig nogenlunde. Mine negle har i hvert fald ikke taget skade (det havde jeg hørt de godt kunne)

Vurdering:

Plus: De holder rigtig godt og er hele tiden blanke og fine. Man kan stort set ikke ødelægge den smukke glans.

Minus: Måske vokser mine negle hurtigt, men jeg synes altså, at der meget hurtigt kom ny negl uden lak på, frem fra fingeren. Man kan ikke lige skifte farve, når humøret er til det og så er det jo selvfølgelig dyrere, end at tage almindelig neglelak på. Endelig er det også lidt mere vanskeligt at tage af igen.

Det var fint at prøve det og jeg skal da ikke sige, at jeg aldrig gør det igen, men nu er mit gemyt mere til at skifte neglelakfarve tit… så jeg sparer nok de penge og larkerer selv i fremtiden.

Håber I kan bruge ovenstående 🙂

English:

I have been testing red shellac nails – it lasted for a week, and then I took it of – not because it was cracked but because my nails grew so fast. In the future, I just use regular nail polish – it’s cheaper and you can change color when ever you want.

8 thoughts on “Test: røde shellaknegle

  • Dejligt 😉
   Så håber jeg for dig, at dine negle vokser rigtig langsomt 😉 så de holder rigtig længe.
   Jeg er spændt på, at se hvilken farve du vælger 😉

 1. Jeg har overvejet at prøve det, men omvendt kan jeg også godt lide at skifte farve ofte. Er dog helt vild med den farve du har valgt! Godt indlæg. Det giver lige en fornemmelse af, hvor længe de holder og ser ud efter et stykke tid 🙂

  • Tak, Mette – dejligt det kan bruges.
   Jeg havde egentlig selv forventet, at de holdt lidt længere, men det gør de måske også når neglene vokser langsommere 😉
   Er det ikke noget med, at det gør de om vinteren??? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.