Colour Challenge – blue

11.04.2012 af: walkinrunout Kategori: today ,

Frkforsom har skudt en farve-Challenge igang lige her – og eftersom jeg sjældent lader en udfordring stå, fandt jeg stort set alt det blå jeg har i klædeskabet frem i morges.
Det er ikke meget blåt jeg har, når man frasorterer de to lange blå kjoler, jeg har haft på til et par bryllupper.
Men for ligesom at cementere, at der skulle blå farve på i dag… valgte sprittusch’en, jeg havde skrevet mindstesønnens navn på en taske med, at afsætte skønne blå stænk og pletter på min højre hånd…. (desværre for morsomheden, overvejede jeg ikke lige, at tage et billede af det)

20120411-190235.jpg
Desigual nederdel/Oliver Cramer trøje/H&M strømpebukser/Jette Riis sko
Ældstesønnen har taget det lidt rystede billede, mens jeg tydeligvis forsøger at fortælle ham, hvordan man gør.

 

Med temaet, blå, tænkte jeg straks på denne nederdel fra Desigual… der er i hvert fald meget blå i den.

20120411-190443.jpg
By Groth tørklæde

Denne blå sag – har jeg engang vundet i en konkurrence, som blev afholdt i en tøjbutik. Det er vel egentlig en slags tørklæde, trods det, at det er meget smalt, slet ikke varmt og lavet i et materiale, som minder lidt om strømper. Jeg har ikke brugt det ret meget, men synes faktisk, at det er så sjovt og finurligt, at jeg aldrig har ville skille mig af med det – det fylder jo næsten ingenting i skuffen 😉
Hvis i er med, er det grøn torsdag i morgen (av, den var værre)

English: Frkforsom has challenged us all – today was blue and tomorrow will be green – if you dare

4 thoughts on “Colour Challenge – blue

    • Tak, søde Malsen – ja, jeg synes det er sjovt at udfordre sig selv lidt 😉 men godt det er her i forår/sommer… ellers var jeg nok ikke så kry.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.